Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Udnyt boligens tagetage: Gå fra tørreloft til lejlighed​

Udnytter du bygningens tagetage? Ellers hjælper vi dig gerne med at få mest muligt ud af tagetagen hos dig. Holst & Lundgren A/S er et professionelt firma med mange års erfaring på området. Vi hjælper kunder i og omkring København K, Frederiksberg og Vanløse.

I mange bygninger bliver tagetagen ikke udnyttet så meget, som den kan. Med professionel hjælp fra os er det muligt at gå fra tørreloft til lejlighed, hvor du udnytter alle boligens kvadratmeter. Ved at udnytte boligens tagetage kan der laves nye lejligheder, hvilket betyder, at der kan komme flere lejere ind i foreningen.

Vi udnytter din tagetage bedst muligt

Der er mange muligheder, når det kommer til udnyttelse af tagetage. Det handler blot om dine ønsker og behov. Vi sørger for at lave en solid isolering, så etagen kan bruges til beboelse. Du kan derfor trygt samarbejde med os, hvis du drømmer om at gå fra tørreloft til lejlighed.​

Hos os er du garanteret solide løsninger af høj kvalitet, uanset hvad opgaven lyder på. Vi tilbyder derudover altid en attraktiv pris til alle vores kunder. Du kan altid få kompetent rådgivning fra os, hvor vi sammen finder den løsning, som matcher dine ønsker og behov bedst muligt.

Kontakt os og hør mere om at gå fra tørreloft til lejlighed

Ønsker du at høre nærmere om, hvordan du kan gå fra tørreloft til lejlighed? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi har mange års erfaring indenfor udnyttelse af tagetage, og vi hjælper også gerne dig.

Du kan kontakte os på telefon 53 53 49 49 eller på e-mail info@holst-lundgren.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​​

INFORMATION

Holst & Lundgren A/S

​CVR: ​37492841​

​KONTAKT​

Telefon: 53 53 49 49

Mail: info@holst-lundgren.dk