Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

For rådgivere: Vi kan varetage entrepriseopgaver

Arbejder du som rådgiver på et større byggeprojekt, og er du ansvarlig for at finde en entreprenør, der kan udføre det kommende håndværksmæssige arbejde, så er du kommet til det helt rette sted. 

Hos Holst & Lundgren A/S i Vanløse har vi mange års erfaring som bygge- og entreprenørfirma, og vi varetager blandt andet mange forskelligartede opgaver for rådgivere i hele København K, Frederiksberg og omegn.

Eksempler på arbejdsopgaver vi kan varetage for rådgivere

Vi varetager blandt andet større entrepriser for vores kunder, herunder både privatpersoner og entreprenører, og da vi selv har mandskab og interne kompetencer inden for tømrerarbejde, murerarbejde, snedkerarbejde og malerarbejde samt nedbrydningsarbejde, så kan vi selv varetage langt de fleste opgaver.

Derudover har vi et tæt samarbejde med en række samarbejdspartnere, som vi anvender som underentreprenører på større projekter. Med andre ord har vi mulighed for at varetage alle typer opgaver for vores kunder, og det kan for eksempel være følgende opgavetyper:

  • ​Vinduesudskiftning
  • ​Tagudskiftning
  • ​Tagrenovering
  • ​Tilbygning
  • ​Ombygning
  • ​Nybyggeri
  • ​Lejlighedsrenovering
  • ​Facaderenovering

Vi kan enten varetage opgaverne i en hovedentreprise eller en totalentreprise alt afhængigt af, hvad der ønskes af kunden. Uanset hvad – så er vi i tæt samarbejde med vores rådgivere.

Kontakt os og hør mere om vores arbejdsområder eller indhent et tilbud

Ønsker du at høre mere om vores arbejdsområder eller vores kompetencer, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på vores hjælp i forbindelse med en entreprise, hører vi gerne fra dig.

Vi har et tæt samarbejde med rådgivere under hele forløbet, og undervejs styrer vi byggeprocessen gennem ugentlige byggemøder og opfølgende kvalitetssikring. 

​Sådan kommer du i kontakt med os

Følg vores nemme guide herunder

Lad dig blive fristet ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Få et godt tilbud", når du har udfyldt alle felter.

​Få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Holst & Lundgren A/S, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook_2  instagram  linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresseoplysninger

Holst & Lundgren A/S

Ålekistevej 217, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 53 49 49

E-mail: info@holst-lundgren.dk

​CVR: 37492841

Mød os på de sociale medier

fb-hvid  instagram-hvid  linkedin-hvid