Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi har mange års erfaring med erhvervsbyggeri

​Mangler du professionel hjælp til en form for erhvervsbyggeri? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Holst & Lundgren A/S har vi brede kompetencer indenfor industribyggeri og andre former for erhvervsbyggeri, herunder eksempelvis kontorbyggeri. Vi har base i Vanløse og derfor servicerer vi typisk kunder derfra men også fra København K og Frederiksberg.

Vi er et professionelt firma, som har arbejdet med at bygge til erhverv i mange år. Derfor er vi i stand til at varetage både store og små opgaver, hvilket betyder, at du aldrig skal tøve med at kontakte os for hjælp. Vi tilbyder blandt andet:

  • ​Istandsættelse af lejede lokaler, kontorer, hoteller og andet
  • ​Nybyg
  • ​Hovedentreprise
  • ​Totalentreprise​

Vi varetager kontorbyggeri og andet industribyggeri

Vi kan med andre ord varetage enhver form for industribyggeri. Hos os er du garanteret en fair kvadratmeterpris, uanset hvad opgaven lyder på. Vi sikrer desuden altid veludførte og solide løsninger, som du kan få glæde af i mange år.

Vi overholder alle vores aftaler både angående tid og priser. Derudover sætter vi dine ønsker og behov i centrum for vores arbejde.

Drømmer du om at få lavet et nyt kontorbyggeri, er vi altså en oplagt samarbejdspartner at kontakte. Vi løser opgaven lige efter dine ønsker.

​​

Kontakt os for mere info om kontorbyggeri, industribyggeri eller andet erhvervsbyggeri

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor erhvervsbyggeri og f.eks. et kontorbyggeri? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står klar til at varetage enhver opgave på området.

Du kan kontakte os på telefon 53 53 49 49 eller på e-mail info@holst-lundgren.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger.

​Sådan kommer du i kontakt med os

Følg vores nemme guide herunder

Lad dig blive fristet ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Få et godt tilbud", når du har udfyldt alle felter.

​Få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Holst & Lundgren A/S, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook_2  instagram  linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresseoplysninger

Holst & Lundgren A/S

Ålekistevej 217, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 53 49 49

E-mail: info@holst-lundgren.dk

​CVR: 37492841

Mød os på de sociale medier

fb-hvid  instagram-hvid  linkedin-hvid