Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Tagterrasse med kunden i centrum

​​Holst & Lundgren A/S tilbyder opsætning og renovering af tagterrasse for borgere i og omkring København K, Vanløse, Frederiksberg og omegn. Med fokus på detaljerne samt arbejdskraft og materialer i høj kvalitet sikrer vi dig, som kunde, et smukt og holdbart resultat, der lever op til dine drømme og forventninger.

​Vi har eksisteret siden 2005 og har derfor stor erfaring inden for bygge- og entreprenørbranchen, hvor en af vores unikke fordele er vores store grad af professionalisme.

Vi arbejder med entreprise på tværs af faggrupper og har selv en del håndværkere ansat, der udfører arbejde inden for forskellige fag. De øvrige håndværksfag afdækkes af vores faste samarbejdspartnere, som via vores gode og professionelle indbyrdes kendskab er med til at opretholde den høje kvalitet – eksempelvis ved opsætning af en tagterrasse.

Vi hjælper dig med den perfekte tagterrasse

Der kan være en lang række forskellige årsager til, at man ønsker at få en tagterrasse. Det kan naturligvis også være, at man i forvejen er indehaver af en og blot ønsker en renovering.

Den perfekte tagterrasse er individuel, og derfor skal den endelige konstruktion tilpasses kunden, hvilket betyder, at byggeprojektet planlægges på baggrund af dine behov og ønsker.

En tagterrasse består af en tagkonstruktion, som belægges. Belægningen kan bestå af eksempelvis fliser eller ædeltræ. Tagterrassen er placeret på taget af en bygning og er til for, at personer kan opholde sig her. Der findes en række overvejelser og regler, som man skal forholde sig til, inden man vælger at investere i en tagterrasse.

Først og fremmest er det nødvendigt anskaffe sig en byggetilladelse fra kommunen, så man sikrer sig, at konstruktionen af en tagterrasse ikke bliver til gene for andre.

Der er også yderligere forholdsregler, man skal tage, som eksempelvis indebærer den rette isolering af tagdækket mellem selve tagterrassen og boligen nedenunder. Vi vejleder og rådgiver dig naturligvis igennem processen, så du med sikkerhed opfylder og overholder de pågældende regler.

Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for at få en tagterrasse, er du meget velkommen til at kontakte os for nærmere information samt et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål til vores andre ydelser såsom istandsættelse af lejlighed, facadepudseller hjælp til et arkitekttegnet hus, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 53 53 49 49 eller på e-mail info@holst-lundgren.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

​Sådan kommer du i kontakt med os

Følg vores nemme guide herunder

Lad dig blive fristet ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Få et godt tilbud", når du har udfyldt alle felter.

​Få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Holst & Lundgren A/S, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook_2  instagram  linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresseoplysninger

Holst & Lundgren A/S

Ålekistevej 217, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 53 49 49

E-mail: info@holst-lundgren.dk

​CVR: 37492841

Mød os på de sociale medier

fb-hvid  instagram-hvid  linkedin-hvid