Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

For entreprenører: Vi varetager tømrerentrepriser i underentreprise

Leder du efter en underentreprenør, der kan varetage din tømrerentreprise, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Holst & Lundgren A/S finder du et erfarent bygge- og entreprenørfirma, der blandt andet varetager større tømrerentrepriser i underentreprise for entreprenører. 

Vores virksomhed er beliggende i Vanløse, men vi varetager gerne opgaver i København K, på Frederiksberg og i hele det øvrige Københavnsområde. 

Større tømrerentrepriser i underentreprise

Vores firma blev etableret i 2005, hvor vi dengang kun var 2-4 ansatte, men i dag er vi ca. 30 ansatte, og sidste år havde vi en omsætning på omkring 25 millioner kroner ekskl. moms. Vi har i dag både mandskabet, kompetencerne og ikke mindst erfaringen til at varetage større tømrerentrepriser i underentreprise for andre entreprenører, og i den forbindelse kan vi blandt andet varetage opgaver som for eksempel:

  • ​Udskiftning af vinduer
  • ​Udskiftning af tag
  • ​Renovering af tag
  • ​Nybyggeri
  • ​Tilbygning
  • ​Ombygning
  • ​Renovering af lejlighed
  • ​Renovering af facade

Ud over tømrerarbejdet kan vi også stå for alt relevant snedkerarbejde, malerarbejde, murerarbejde og nedbrydningsarbejde, hvis der er behov for det. Vi kan med andre ord varetage alle typer opgaver for entreprenører, der leder efter en underentreprenør til at varetage et større projekt.

Vi sørger selvfølgelig altid for at levere et smukt, holdbart og ikke mindst veludført stykke arbejde.

Kontakt os og hør mere om vores arbejdsopgaver for entreprenører

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores forskellige arbejdsområder for entreprenører, eller hvis du har et større projekt til os, som du ønsker at indhente et skræddersyet tilbud på. 

​Sådan kommer du i kontakt med os

Følg vores nemme guide herunder

Lad dig blive fristet ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Få et godt tilbud", når du har udfyldt alle felter.

​Få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Holst & Lundgren A/S, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook_2  instagram  linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresseoplysninger

Holst & Lundgren A/S

Ålekistevej 217, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 53 49 49

E-mail: info@holst-lundgren.dk

​CVR: 37492841

Mød os på de sociale medier

fb-hvid  instagram-hvid  linkedin-hvid