Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tilbygning til hus bygges med stor erfaring

​Få den ekstra plads i hjemmet, som du har brug for

Har du brug for mere plads i dit hjem? Så lad os hos Holst & Lundgren A/S i Vanløse hjælpe dig med at bygge lige netop den tilbygning til hus, som du går og drømmer om. Vi har stor erfaring inden for vores fag, og vi hjælper både private husejere såvel som en række forskellige erhvervskunder i hele København og Nordsjælland.

Vi befinder os ofte i København K, på Frederiksberg samt i Hellerup og Charlottenlund, men har du brug for vores hjælp et andet sted i nærheden, kommer vi også gerne en tur forbi dig.

Eksempler på tilbygninger

Der er et væld af forskellige muligheder, som du kan vælge imellem, når du skal have bygget en tilbygning til hus eller sommerhus. Din nye tilbygning kan for eksempel rumme:

  • Ekstra værelser
  • ​En stue
  • ​En udestue
  • ​En entre
  • ​Et bryggers
  • ​En garage
  • ​Et badeværelse.

Kombiner din tilbygning til hus med en renovering eller ombygning

Med vores hjælp har du mulighed for at kombinere din tilbygning til hus med en renovering af huset eller en ombygning – eller en kombination af alle tre bygge- og renoveringsopgaver. Det kan nemlig ofte godt betale sig at give huset den helt store omgang, hvis håndværkerne alligevel skal i gang, og huset trænger til en modernisering og renovering.

Vi kan varetage hele byggeriet i en entreprise

Vi har kompetencerne til at kunne varetage hele dit bygge- og renoveringsprojekt i en entreprise. Det kan for eksempel være i form af en totalentreprise eller en hovedentreprise. På den måde kan du være sikker på, at du får en rød tråd gennem hele huset, og at du får et ensartet resultat.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Det kan være meget forskelligt, hvor meget en tilbygning til hus koster. Vores priser afhænger blandt andet af, hvilke rum tilbygningen skal rumme, hvor stor tilbygningen skal være, og hvor omfattende projektet er. Derfor er du velkommen til at kontakte os for at få beregnet en billig pris i form af et uforpligtende tilbud på lige netop den løsning, som du kunne tænke dig.

​Sådan kommer du i kontakt med os

Følg vores nemme guide herunder

Lad dig blive fristet ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Få et godt tilbud", når du har udfyldt alle felter.

​Få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Holst & Lundgren A/S, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook_2  instagram  linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresseoplysninger

Holst & Lundgren A/S

Ålekistevej 217, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 53 49 49

E-mail: info@holst-lundgren.dk

​CVR: 37492841

Mød os på de sociale medier

fb-hvid  instagram-hvid  linkedin-hvid