Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tagrenovering udføres på alle typer boliger

​Intet holder evigt, og det gælder også tag. Men med en tagrenovering kan du få et tag, der er så godt som nyt med lang holdbarhed. Hos Holst & Lundgren A/S har vi stor erfaring med tagrenovering, som vi udfører i hovedentreprise på både parcelhuse og andre større bygninger.

​Vi kan sørge for alt fra selve tagkonstruktionen og undertag til lægningen af det nye tag. På den måde er vores veluddannede hænder med gennem alle processerne ved udskiftning af dit tag.

Vi hjælper med efterisolering ved tagrenovering

Der er kommet skærpede krav til bygningers isoleringsevne, og her spiller taget en stor rolle, hvorfor der kan være krav om at efterisolere i forbindelse med en tagrenovering.

Uanset om det er en reparation af eksisterende tagrenovering eller en komplet udskiftning, så kan vi sørge for den nødvendige efterisolering.

Derved kommer din bygning til at overholde reglerne, som samtidig vil sikre en bedre isoleret bygning med markante varmebesparelser til følge.

Har I et ønske om at udvide jeres bolig med en tagterrasse, så kan vi også være behjælpelig med dette. Den store fordel ved en tagterrasse er, at man løftes op fra terræn og har sol i mange af døgnets timer. Dertil giver det dig mulighed for at nyde din flotte udsigt over byen eller naturen.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud

Geografisk dækker vi Vanløse, København, Frederiksberg og omegn med tagrenovering og tagløsninger, og vi udfører omfattende og gennemtestet kvalitetssikring af alt vores arbejde.

Kontakt os for at høre mere på telefon 53 53 49 49 eller skriv en e-mail til info@holst-lundgren.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

​Sådan kommer du i kontakt med os

Følg vores nemme guide herunder

Lad dig blive fristet ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Få et godt tilbud", når du har udfyldt alle felter.

​Få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Holst & Lundgren A/S, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook_2  instagram  linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresseoplysninger

Holst & Lundgren A/S

Ålekistevej 217, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 53 49 49

E-mail: info@holst-lundgren.dk

​CVR: 37492841

Mød os på de sociale medier

fb-hvid  instagram-hvid  linkedin-hvid