Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Renoveringer af badeværelser med mange års erfaring

​Hos Holst & Lundgren A/S kan vi hjælpe dig med renovering af badeværelse. Vi har mange års erfaring på området, og vi kan altid garantere godt håndværk og en høj kvalitet.

Så har du brug for professionel hjælp til renovering af badeværelse, og bor du i nærheden af København eller den omkringliggende del af Sjælland, så kan vi være dig behjælpelige. Vi har eksempelvis en masse arbejde i København K, Vanløse, Frederiksberg og omegn.

Vi står for professionel renovering af badeværelse

​Et badeværelse hører til blandt en boligs mest vigtige rum. Alle i huset benytter sig af badeværelset flere gange om dagen, og derfor ønsker mange boligejere også, at dette skal være flot og se indbydende ud. Synes du, at dit badeværelse efterhånden er trist at se på, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tilbyder totalrenovering af badeværelser, og du vil efterfølgende have svært ved at kende dit gamle badeværelse.

Vi kan løse enhver opgave, og vi laver altid vores arbejde færdigt til den aftalte tid. Samtidig finder vi det vigtigt at lytte til dig som kunde, og ved renovering af badeværelse vil du derfor også løbende være i tæt dialog med os, så du altid er opdateret på status med opgaven.

Samtidig er vi åbne for dine idéer og forslag til design af dit badeværelse, og vil forsøge at efterkomme alle disse ved renovering af badeværelset.

Kontakt os i dag

Vi synes, at renovering af badeværelser er en spændende opgave. Så hvis du går med tanker om en renovering af dit gamle badeværelse, så kontakt os i dag på telefon 53 53 49 49. Herfra kommer vi gerne ud og tager et kig på dit badeværelse og gennemgår mulighederne for en renovering af dette.

​Sådan kommer du i kontakt med os

Følg vores nemme guide herunder

Lad dig blive fristet ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Få et godt tilbud", når du har udfyldt alle felter.

​Få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Holst & Lundgren A/S, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook_2  instagram  linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresseoplysninger

Holst & Lundgren A/S

Ålekistevej 217, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 53 49 49

E-mail: info@holst-lundgren.dk

​CVR: 37492841

Mød os på de sociale medier

fb-hvid  instagram-hvid  linkedin-hvid