Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Hovedentreprise til den mere selvstændige bygherre

​Holst & Lundgren A/S leverer total- og hovedentreprise i hovedstadsområdet, hvilket indebærer områderne i København K, Vanløse, Frederiksberg og omegn. Virksomheden har eksisteret siden 2005 og lægger stor værdi i overholdelse af aftaler og høj kvalitet.

Vores faste samarbejdspartnere, som vi har et godt og professionelt kendskab til, hjælper os med at afdække opgaver inden for de øvrige håndværksfag.

Vores totalentreprise overlader alt arbejdet i det pågældende byggeprojekt til os, hvilket gør, at det eneste du som kunde, i princippet, skal er at skrive under på kontrakten. Vores hovedentreprise henvender sig derimod til den lidt mere selvstændige bygherre, der i forvejen har fået arkitekttegninger og beregninger på plads samt ordnet byggemøder og ansøgninger til kommunen.

Vi udfører både totalentreprise og hovedentreprise

Det kan være svært at vælge, hvorvidt byggeprojektet skal udføres under hoved- eller totalentreprise, og selvom det naturligvis kommer an på bygherrens beslutning. 

Hovedentreprise leveres især, når der er tale om større ombygninger, tilbygninger samt mere komplekse rum som eksempelvis køkkener og badeværelser. Her er der også en række forskellige fagfolk, der skal benyttes, førend projektet kan lykkes.

Totalentreprise leveres derimod især, når der er tale om hele bygninger eller specielle typer af huse, som eksempelvis ferieboliger eller helårsboliger. Til mindre byggeprojekter som eksempelvis nyt tag eller udestue, er storentreprise især populært, hvor de forskellige håndværksfag grovinddeles, så byggeprojektet deles op i en række forskellige entrepriser, hvor bygherren har et stort styringsansvar.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du på udkig efter en virksomhed, der kan levere total- eller hovedentreprise til dit byggeprojekt, er du meget velkommen til at kontakte os for nærmere information. Vi står til rådighed med professionel vejledning og gode råd og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, der indebærer dine ønsker.

Kontakt os på telefon 53 53 49 49 eller skriv en mail på info@holst-lundgren.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

INFORMATION

Holst & Lundgren A/S

​CVR: ​37492841​

​KONTAKT​

Telefon: 53 53 49 49

Mail: info@holst-lundgren.dk