Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Hovedentreprise til den mere selvstændige bygherre

Holst & Lundgren A/S leverer total- og hovedentreprise i hovedstadsområdet, hvilket indebærer områderne i København K, Vanløse, Frederiksberg og omegn. Virksomheden har eksisteret siden 2005 og lægger stor værdi i overholdelse af aftaler og høj kvalitet.

​Vores faste samarbejdspartnere, som vi har et godt og professionelt kendskab til, hjælper os med at afdække opgaver inden for de øvrige håndværksfag.

Vores totalentreprise overlader alt arbejdet i det pågældende byggeprojekt til os, hvilket gør, at det eneste du som kunde, i princippet, skal er at skrive under på kontrakten. Vores hovedentreprise henvender sig derimod til den lidt mere selvstændige bygherre, der i forvejen har fået arkitekttegninger og beregninger på plads samt ordnet byggemøder og ansøgninger til kommunen.

Vi udfører både totalentreprise og hovedentreprise

Det kan være svært at vælge, hvorvidt byggeprojektet skal udføres under hoved- eller totalentreprise, men det kommer det naturligvis an på bygherrens beslutning.

 

Hovedentreprise leveres især, når der er tale om større ombygninger, tilbygninger samt mere komplekse rum som eksempelvis køkkener og badeværelser. Her er der også en række forskellige fagfolk, der skal benyttes, førend projektet kan lykkes.

Totalentreprise leveres derimod især, når der er tale om hele bygninger eller specielle typer af huse, som eksempelvis ferieboliger eller helårsboliger. Til mindre byggeprojekter som eksempelvis tagrenovering eller udestue, er storentreprise især populært, hvor de forskellige håndværksfag grovinddeles, så byggeprojektet deles op i en række forskellige entrepriser, hvor bygherren har et stort styringsansvar.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du på udkig efter en virksomhed, der kan levere total- eller hovedentreprise til dit byggeprojekt, er du meget velkommen til at kontakte os for nærmere information. Vi står til rådighed med professionel vejledning og gode råd og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, der indebærer dine ønsker.

Kontakt os på telefon 53 53 49 49 eller skriv en mail på info@holst-lundgren.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

​Sådan kommer du i kontakt med os

Følg vores nemme guide herunder

Lad dig blive fristet ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Få et godt tilbud", når du har udfyldt alle felter.

​Få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Holst & Lundgren A/S, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook_2  instagram  linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresseoplysninger

Holst & Lundgren A/S

Ålekistevej 217, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 53 49 49

E-mail: info@holst-lundgren.dk

​CVR: 37492841

Mød os på de sociale medier

fb-hvid  instagram-hvid  linkedin-hvid