Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Renovering af lejlighed: Vi kan hjælpe dig professionelt med istandsættelse af lejlighed​

​Skal du fraflytte din lejlighed, og mangler du et firma, som kan stå for maling og slibning af gulve? Eller har du købt en ny lejlighed, hvor du står overfor en gennemgribende renovering?

​Uanset hvad, så er Holst & Lundgren A/S det oplagte valg. Som kompetente tømrere med mange års erfaring, tilbyder vi istandsættelse af lejlighed i hovedentreprise til private, og vi udfører omfattende og gennemtestet kvalitetssikring af alt vores arbejde.

Geografisk kan vi hjælpe med renovering af lejlighed i København K, Vanløse, Frederiksberg og omegn.

Vi har stor ekspertise i renovering af lejlighed

Uanset om det er hele lejligheden eller enkelte rum, du har brug for at få renoveret, så har vi ekspertisen til at stå for opgaven, og med os som hovedentreprenør er du garanteret et kvalitetsresultat på ombygning eller renovering af lejlighed.

Vi har bl.a. stor erfaring med renovering af badeværelser og køkkener, hvor vi, ud fra dine ønsker og behov, skræddersyr den perfekte løsning.​

Ved at vælge os til at stå for hovedentreprisen på din lejlighedsrenovering får du en samarbejdspartner, der ved præcis, hvordan man planlægger og udfører både store og små renoveringer af lejligheder.

Med vores egne kompetente håndværkere samt vores dygtige samarbejdspartnere planlægger vi en byggeproces, som vi følger til punkt og prikke. Du kan derfor være sikker på, at din renovering af lejlighed er færdig til den aftalte tid, pris og kvalitet.

Ønsker du råd og vejledning om istandsættelse af lejlighed? Kontakt os

Uanset om du ønsker en istandsættelse af lejlighed i forbindelse med køb af ny bolig, fraflytning eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris til dig, når vi kender nærmere til din opgave.

Kontakt os på telefon 53 53 49 49 eller skriv til vores e-mail info@holst-lundgren.dk, så tager vi en snak om dine ønsker til istandsættelse. Vi står også klar, hvis du har spørgsmål til vores andre ydelser, såsom tilbygning, facaderenovering eller tagrenovering.

​Sådan kommer du i kontakt med os

Følg vores nemme guide herunder

Lad dig blive fristet ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Få et godt tilbud", når du har udfyldt alle felter.

​Få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Holst & Lundgren A/S, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook_2  instagram  linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresseoplysninger

Holst & Lundgren A/S

Ålekistevej 217, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 53 49 49

E-mail: info@holst-lundgren.dk

​CVR: 37492841

Mød os på de sociale medier

fb-hvid  instagram-hvid  linkedin-hvid