Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Renovering af lejlighed: Vi kan hjælpe dig professionelt med istandsættelse af lejlighed

Skal du fraflytte din lejlighed, og mangler du et firma, som kan stå for maling og slibning af gulve? Eller har du købt en ny lejlighed, hvor du står overfor en gennemgribende renovering? Uanset hvad, så er Holst & Lundgren A/S det oplagte valg. Vi tilbyder istandsættelse af lejlighed i hovedentreprise til både private og boligforeninger, og vi udfører omfattende og gennemtestet kvalitetssikring af alt vores arbejde.

Geografisk kan vi hjælpe med renovering af lejlighed i København K, Vanløse, Frederiksberg og omegn.

Vi har stor ekspertise i renovering af lejlighed

Uanset om det er hele lejligheden eller enkelte rum, du har brug for at få renoveret, så har vi ekspertisen til at stå for opgaven, og med os som hovedentreprenør er du garanteret et kvalitetsresultat på ombygning eller renovering af lejlighed.

Vi har bl.a. stor erfaring med renovering af badeværelser og køkkener, hvor vi, ud fra dine ønsker og behov, skræddersyr den perfekte løsning.​

Ved at vælge os til at stå for hovedentreprisen på din lejlighedsrenovering får du en samarbejdspartner, der ved præcis, hvordan man planlægger og udfører både store og små renoveringer af lejligheder.

Med vores egne kompetente håndværkere samt vores dygtige samarbejdspartnere planlægger vi en byggeproces, som vi følger til punkt og prikke. Du kan derfor være sikker på, at din renovering af lejlighed er færdig til den aftalte tid, pris og kvalitet.

Ønsker du råd og vejledning om istandsættelse af lejlighed? Kontakt os

Uanset om du ønsker en istandsættelse af lejlighed i forbindelse med køb af ny bolig, fraflytning eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris til dig, når vi kender nærmere til din opgave.

Kontakt os på telefon 53 53 49 49 eller skriv til vores e-mail info@holst-lundgren.dk, så tager vi en snak om dine ønsker til istandsættelse

INFORMATION

Holst & Lundgren A/S

​CVR: ​37492841​

​KONTAKT​

Telefon: 53 53 49 49

Mail: info@holst-lundgren.dk