Renovering af lejlighed giver dig flere fordele​

​Har du købt drømmelejligheden, men mangler firmaet, som kan sørge for den nødvendige istandsættelse, så er Holst & Lundgren A/S det oplagte valg. Vi tilbyder renovering af lejlighed i hovedentreprise til både private og boligforeninger.

Geografisk dækker vi København K, Vanløse, Frederiksberg og omegn med renovering af lejlighed. Vi udfører omfattende og gennemtestet kvalitetssikring af alt vores arbejde.

Vi har ekspertisen inden for alt i lejlighedsrenovering

Uanset om det er hele lejligheden eller enkelte rum, du har brug for at få renoveret, så har vi ekspertisen til at stå for opgaven, og med os som hovedentreprenør er du garanteret et kvalitetsresultat på ombygning eller renovering af lejlighed. 

Vi har blandt andet stor erfaring med renovering af badeværelser og køkkener, hvor vi, ud fra dine ønsker og behov, skræddersyr den perfekte løsning.

Ved at vælge os til at stå for hovedentreprisen på din lejlighedsrenovering får du en samarbejdspartner, der ved præcis, hvordan man planlægger og udfører både store og små renoveringer af lejligheder. 

Med vores egne kompetente håndværkere samt vores dygtige samarbejdspartnere planlægger vi en byggeproces, som vi følger til punkt og prikke. Derfor kan du være sikker på, at din renovering af lejlighed er færdig til aftalte tid, pris og kvalitet.

Kontakt os for råd og vejledning om renovering af lejlighed

Ønsker du at få en lejlighedsrenovering, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 53 53 49 49 eller skrive en e-mail til info@holst-lundgren.dk

Vi ser frem til at hjælpe dig med din renovering af lejlighed!