Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tilbygning udføres af kompetente fagfolk

Holst & Lundgren A/S har i de sidste mange år opført tilbygning til huse. Da huse ofte er fuldt udrustede med bad og køkken, kan det være fordelagtigt at få bygget til. Det kan gøres i mange stadier, enten med et par ekstra værelser, garage, udestue eller carport.

Når man bygger til, er der mange forskellige materialer at vælge i mellem. Man skal ikke nødvendigvis holde sig til mursten, bare fordi ens hus er muret. Det kan være spændende at vælge et andet materiale til sin tilbygning.

Vi dækker København K og omegn samt store dele af Sjælland, herunder Vanløse og Sjælland. Med vores erfaring og brede kompetencer er du garanteret et kvalitetsarbejde, hvor detaljer som helhed er tænkt ind i opgaven.

Stort udvalg af materialer ved renovering

Vi har egne tømrere, snedkere, murere og malere, så uanset om du vælger træ eller et andet materiale til din tilbygning, kan vi udføre opgaven. 

Derudover har vi en række faste samarbejdspartnere inden for de øvrige håndværksfag, herunder kloak, jord og beton, elektrikere, VVS og meget mere. Vi lægger vægt på høj kvalitet og overholdelse af alle aftalte betingelser – herunder deadlines og pris.

Hvad koster en tilbygning?

Prisen på en tilbygning afhænger af opgavens omfang. Vi udarbejder dog gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt. 

Vi arbejder desuden sammen med en bred vifte af dygtige arkitekter, der altid er villige til at hjælpe med gode og spændende løsninger, når det kommer til at opføre en tilbygning.

Du kan kontakte os på telefon 53 53 49 49 eller skriv en e-mail til info@holst-lundgren.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

INFORMATION

Holst & Lundgren A/S

​CVR: ​37492841​

​KONTAKT​

Telefon: 53 53 49 49

Mail: info@holst-lundgren.dk