Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Renovering af hus og nyt husbyggeri

Vi udfører alt fra renovering af hus til nybyggeri

​Drømmer du om at få foretaget en større eller mindre renovering af hus, eller overvejer du måske at få bygget et helt nyt hus? Hos Holst & Lundgren A/S kan vi hjælpe dig, om så du ønsker et nybyggeri af villa eller en husrenovering.

Vi tilbyder alt lige fra mindre renoveringer til totalrenovering af hus samt villabyggeri for privatpersoner, og vi dækker et stort geografisk område. Vi kører således gerne ud til opgaver i København, herunder både i København K, på Frederiksberg samt i Vanløse og flere andre steder, men vi kører også gerne ud til opgaver i både Hellerup, Charlottenlund og i resten af Nordsjælland.

Eksempler på en husrenovering

En renovering af hus kan dække over mange forskellige opgaver. Det kan blandt andet dække over:

  • Renovering af facade
  • ​Renovering af tag
  • ​​Renovering af køkken
  • ​​Renovering af badeværelse
  • ​​Udskiftning af vinduer
  • ​Ombygning af hus
  • ​​Totalrenovering af hus.

Kan det betale sig at renovere et gammelt hus?

Det kommer meget an på, hvilken stand huset er i, og hvilke ønsker du har for renoveringen. Hvis huset er i ringe stand, og du har et stort renoveringsprojekt på tegnebrættet, så kan det måske bedre betale sig med et helt nyt villabyggeri. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige løsning.

Hvad koster en totalrenovering af hus?

En totalrenovering af hus kan blive meget omfattende og dyr alt afhængigt af dine ønsker og behov. Derfor er det vigtigt at finde ud af, om det bedre kan betale sig med et nyt villabyggeri. Det kan for eksempel være nybyg af patriciervilla. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse og en snak med dig omkring dine ønsker til din renovering af hus, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på den rette løsning.

Få varetaget dit projekt i en entreprise

Hvis et nybyggeri af villa er den rette løsning for dig, kan vi varetage hele opgaven i en entreprise. Det gælder også ved større former for husrenovering. Vi tilbyder både totalentreprise og hovedentreprise alt afhængigt af dine ønsker og behov.​

​Sådan kommer du i kontakt med os

Følg vores nemme guide herunder

Lad dig blive fristet ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Få et godt tilbud", når du har udfyldt alle felter.

​Få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Holst & Lundgren A/S, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook_2  instagram  linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresseoplysninger

Holst & Lundgren A/S

Ålekistevej 217, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 53 49 49

E-mail: info@holst-lundgren.dk

​CVR: 37492841

Mød os på de sociale medier

fb-hvid  instagram-hvid  linkedin-hvid