Facaderenovering udføres med stor ekspertise

Holst & Lundgren A/S har mange års erfaring med facaderenovering på alle slags bygninger, og derfor kan vi helt sikkert også sørge for en professionel renovering af din facade. Er du boligejer, lejer eller andelsboligforening, og er din facade ikke, hvad den har været, så lad os stå for facaderenovering.

Planlægning og koordinering af en facaderenovering er ekstremt vigtigt for at opnå en god og glidende byggeproces, der er vejen til et godt resultat. Geografisk dækker vi København K, Storkøbenhavn, Vanløse, Frederiksberg og omegn, og vi udfører omfattende og gennemtestet kvalitetssikring af alt vores arbejde.

Du slipper for besværet med os som hovedentreprenør

Som hovedentreprenør tager vi ansvaret for facadearbejdet og hele byggeprocessen, så du kun skal snakke med ét firma, og med vores erfaring er du i gode og kompetente hænder. 

Vælger du at få udført facaderenovering hos os, garanterer vi en smuk facade efter præcis dine ønsker.

Vi udfører en stor del af entreprisen selv. Vi har en medarbejderskare på ti veluddannede fagfolk, som tæller tømrere, murere, snedkere og malere, og derudover har vi stabile og kompetente samarbejdspartnere inden for alle øvrige håndværksfag. Vi har desuden et rigtig godt samarbejde med arkitekter og rådgivende ingeniører, når vi udfører facaderenovering.

Hvad koster facaderenovering?

Prisen på en facaderenovering afhænger af opgavens omfang, men vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, hvor vi tager højde for dine ønsker og behov. 

Vi kan kontaktes på telefon 53 53 49 49 eller via e-mail til info@holst-lundgren.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste projekt!