Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Facaderenovering: Omfugning af murværk og facadepuds udføres med stor ekspertise

Er du boligejer, lejer eller andelsboligforening, og er din facade ikke, hvad den har været? Så lad os stå for facaderenovering. Hos Holst & Lundgren A/S har vi mange års erfaring med facaderenovering på alle slags bygninger, herunder bl.a. omfugning af murværk og facadepuds. Hvis din facade har brug for en kærlig hånd, kan vi derfor helt sikkert sørge for en professionel renovering af den.

Planlægning og koordinering af en facaderenovering er ekstremt vigtigt for at opnå en god og glidende byggeproces, der er vejen til et godt resultat. Geografisk dækker vi København K, Vanløse, Frederiksberg og omegn, og vi udfører omfattende og gennemtestet kvalitetssikring af alt vores arbejde.

Du slipper for besværet med os som hovedentreprenør

Som hovedentreprenør tager vi ansvaret for facadearbejdet og hele byggeprocessen, så du kun skal snakke med ét firma, og med vores erfaring er du i gode hænder.Vælger du at få udført facaderenovering, omfugning af murværk eller facadepuds hos os, garanterer vi et smukt resultat efter præcis dine ønsker.

Vi udfører en stor del af entreprisen selv. Vi har en medarbejderskare på ti veluddannede fagfolk, som tæller tømrere, murere, snedkere og malere, og derudover har vi stabile og kompetente samarbejdspartnere indenfor alle øvrige håndværksfag. Vi har desuden et rigtig godt samarbejde med arkitekter og rådgivende ingeniører, når vi udfører facaderenovering.

​Hvad koster facaderenovering?

Vores priser på facaderenovering afhænger af den enkelte opgaves omfang. Vi er derfor nødt til at kende nærmere til din opgave, før vi kan give dig en pris. Når vi ved lidt mere om opgaven, udarbejder vi altid gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvor vi tager højde for dine ønsker og behov.

Få et tilbud på facadepuds, omfugning af murværk eller anden facaderenovering

Ønsker du vores hjælp til omfugning af murværk, facadepuds eller en anden form for facaderenovering? Så kontakt os med det samme – vi står klar til at hjælpe dig!

Vi kan kontaktes på telefon 53 53 49 49 eller via e-mail info@holst-lundgren.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et godt tilbud.

Vi ser frem til at hjælpe med dit næste projekt!

​​

INFORMATION

Holst & Lundgren A/S

​CVR: ​37492841​

​KONTAKT​

Telefon: 53 53 49 49

Mail: info@holst-lundgren.dk