Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tømrer med fokus på detaljerne

​Holst & Lundgren A/S tilbyder tømrerarbejde i Roskilde, København og Storkøbenhavn. Som tømrer udfører vi arbejde i høj kvalitet med fokus på detaljerne og helhedsindtrykket. Vi leverer desuden tømrerarbejde som en del af totalentreprise eller hovedentreprise, hvor der eksempelvis også tilbydes snedker- og malerarbejde.

Som ethvert andet tømrerfirma med ansatte og en tømrermester, leverer vi en række tømreropgaver, der kan variere fra enkle til meget komplekse opgaver. Uanset hvor kompleks opgaven er, lover vores tømrer et stykke arbejde, der garanterer et smukt og holdbart resultat.

Vores tømrer klarer alle opgaver inden for tømrerarbejde, der eksempelvis indebærer:

Med kyndige og professionelle hænder hjælper vi dig med dit byggeprojekt. Overholdelse af aftaler, herunder blandt andet priser og deadlines, er en stor værdi hos os, hvilket mange kunder sætter stor pris på.​​

Hvad koster en tømrer i timen?

Prisen for en tømrer varierer naturligvis efter arbejdets omfang og kompleksitet. Derfor er det svært at fastsætte en timeløn for tømrerarbejdet uden at have en klar idé om selve byggeprojektet. Som udgangspunkt er timeprisen på 435 kr.

Prisen aftales naturligvis på forhånd med et skøn, men der kan være en risiko for, at der dukker uforudsete udfordringer op hen af vejen.

Vi vil selvfølgelig informere dig igennem hele processen, så der ikke opstår overraskende omkostninger i sidste ende. Vil du meget gerne have en idé om, hvad en tømrer koster i timen, inden du indvier os i dit byggeprojekt, er det naturligvis muligt at kontakte os, hvor du fortæller om dine idéer og får et skøn på en vejledende pris.

Ring eller skriv til os for nærmere information

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vores tømrer kan tilbyde, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores ansatte står altid klar til at rådgive og vejlede, så du får besvaret dine spørgsmål og får mest muligt ud af samtalen.

Ring til os på 53 53 49 49 eller send en e-mail til info@holst-lundgren.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig!

​Sådan kommer du i kontakt med os

Følg vores nemme guide herunder

Lad dig blive fristet ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Få et godt tilbud", når du har udfyldt alle felter.

​Få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Holst & Lundgren A/S, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook_2  instagram  linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresseoplysninger

Holst & Lundgren A/S

Ålekistevej 217, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 53 49 49

E-mail: info@holst-lundgren.dk

​CVR: 37492841

Mød os på de sociale medier

fb-hvid  instagram-hvid  linkedin-hvid