Tømrer med fokus detaljerne

Holst & Lundgren A/S tilbyder tømrerarbejde i Roskilde, København og Storkøbenhavn. Som tømrer udfører vi arbejdet i høj kvalitet samt med fokus på detaljerne som helhed og leveres desuden også i sammenhæng med vores totalentreprise eller hovedentreprise, hvor der eksempelvis også tilbydes snedker- og malerarbejde.

Som ethvert andet tømrerfirma med ansatte og en tømrermester, leverer vi en række tømreropgaver, der kan variere fra enkle til meget komplekse opgaver. Uanset kompleksitet lover vores tømrer et stykke arbejde, der garanterer et smukt og holdbart resultat.

Vores tømrer klarer alle opgaver inden for tømrerarbejde, der eksempelvis indebærer:

Med kyndige og professionelle hænder hjælper vi dig med dit byggeprojekt. Overholdelse af aftaler, herunder blandt andet priser og deadlines, er en stor værdi hos os, hvilket mange kunder sætter stor pris på.​​

Hvad koster en tømrer i timen?

Prisen for en tømrer varierer naturligvis efter arbejdets omfang og kompleksitet. Derfor er det svært at fastsætte en timeløn for tømrerarbejdet uden at have en klar idé om selve byggeprojektet. Som udgangspunkt er timeprisen på 435 kr.

Prisen aftales naturligvis på forhånd med et skøn, men der kan være en risiko for, at der dukker uforudsete udfordringer op hen af vejen.

Vi vil selvfølgelig informere kunden igennem hele processen, så der ikke opstår overraskende omkostninger i sidste ende. Vil du meget gerne have en idé om, hvad en tømrer koster i timen, inden du indvier os i dit byggeprojekt, er det naturligvis muligt at kontakte os, hvor du fortæller om dine idéer og får et skøn på en vejledende pris.

Ring eller skriv til os for nærmere information

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vores tømrer kan tilbyde, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores ansatte står altid klar til at rådgive og vejlede, så du får besvaret dine spørgsmål og får mest muligt ud af samtalen.

Ring til os på 53 53 49 49 eller send en e-mail til info@holst-lundgren.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig!