Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi renoverer og istandsætter vinduer i hele København

​Vinduer spiller en stor rolle for en bygnings æstetik både indvendigt og udvendigt, men de spiller også en enorm rolle for boligens eller bygningens isoleringsevne. Har du brug for vinduesrenovering? Ødelagte eller fortærede vinduesrammer er en enorm synder i forhold til varmeregningen, og derfor er det en god idé at få foretaget en vinduesrenovering. Den kan Holst & Lundgren A/S udføre.

Vinduesrenovering i hovedentreprise

Vi har mange års erfaring med vinduesrenovering, og vi gennemgår din boligs eller hele din boligbloks vinduer for at finde ud af, hvordan vi sikrer jer tætte og pæne vinduer.

Kan de nuværende repareres, eller vil det i længden bedst kunne betale sig med en udskiftning af alle vinduer i facaden? Uanset om I har brug for det ene eller det andet, kan vi sikre jer en professionel vinduesrenovering, som vi udfører i hovedentreprise.

Veluddannede folk

I vores medarbejderstab har vi ti erfarne og veluddannede fagfolk inden for tømrerarbejde, snedkerarbejde og malerarbejde, som alle har stor erfaring med vinduesrenovering.

Derudover har vi en række dygtige samarbejdspartnere at trække på ved store opgaver på vinduesrenovering, således vi altid er i stand til at levere højeste kvalitet uanset opgavens art og omfang.

Kontakt os for renovering af vinduer

Vi har bred erfaring inden for renovering af vinduer, og vi kan også hjælpe dig. Ring til os på telefon 53 53 49 49 med din opgave, så klarer vi også renoveringen af dine vinduer professionelt til en god pris.

INFORMATION

Holst & Lundgren A/S

​CVR: ​37492841​

​KONTAKT​

Telefon: 53 53 49 49

Mail: info@holst-lundgren.dk