Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nybyggeri - fra ombygning og tilbygning til mindre nybyggeri

​​Holst & Lundgren A/S har gennem årene stået for en del nybyggeri i hovedentreprise, og vi har mandskabet og ekspertisen til at bygge alt fra en tilbygning til et parcelhus til mindre byggerier.

​Alt tømrer-, snedker- og malerarbejde udføres i egenproduktion, mens vi har en række faste samarbejdspartnere inden for alle øvrige fag, der leverer samme høje kvalitet, som vi selv står for.

Tværfagligt samarbejde ved nybyggeri

Derudover har vi et tæt samarbejde med blandt andet arkitekter og rådgivende ingeniører. Vi udfører omfattende kvalitetssikring på alt vores arbejde inden for nybyggeri og tilbygning i København K, Vanløse, Frederiksberg og omegn. På den måde sikrer vi alle vores kunder samme høje kvalitet fra inderst til yderst.

Vi byggestyrer alle vore byggeopgaver ved hjælp af ugentlige byggemøder, dels med vores bygherre/rådgivere og dels med vores underentreprenører.

Løbende i byggeprocessen udføres proceskontrol og kvalitetssikring af nybyggeri, så bygherren kan være tryg ved at arbejdet gennemføres professionelt og håndværksmæssigt korrekt.

Vi kan også tilbyde byggestyring, hvis kunden selv ønsker at stå for byggeriet, men mangler en erfaren sparringspartner at hente råd og vejledning hos. Vi tilbyder naturligvis hoved- eller totalentreprise ved nybyggeri, tilbygning og renoveringer.

Hør mere om dine muligheder for nybyg

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information om nybyggeri til din bolig, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 53 53 49 49 eller sende en mail til info@holst-lundgren.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste bygningsprojekt, uanset om det er nybyg i form af et nyt parcelhus eller en tilbygning til din nuværende bolig. Søger du derimod hjælp til et arkitekttegnet hus, omfugning af murværk eller facadepuds, så står vi selvfølgelig også klar til at hjælpe dig.

​Sådan kommer du i kontakt med os

Følg vores nemme guide herunder

Lad dig blive fristet ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Få et godt tilbud", når du har udfyldt alle felter.

​Få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Holst & Lundgren A/S, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook_2  instagram  linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresseoplysninger

Holst & Lundgren A/S

Ålekistevej 217, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 53 49 49

E-mail: info@holst-lundgren.dk

​CVR: 37492841

Mød os på de sociale medier

fb-hvid  instagram-hvid  linkedin-hvid