Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ombygning af hus tilbydes

Få den ruminddeling, som du går og drømmer om

Kunne du tænke dig at få en anden inddeling af rummene i dit hjem? Måske har du brug for flere værelser, eller måske har du mange små værelser, som du godt kunne tænke dig at lave om til få, større værelser? Drømmer du om et stort og åbent køkkenalrum, eller måske er det en større stue, som du kunne tænke dig. Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til en ombygning af hus, og med vores hjælp kan du udnytte dine kvadratmeter på bedst mulig vis.

Hos Holst & Lundgren A/S har vi stor erfaring inden for ombygning af hus, som vi både udfører for private og erhverv. Vores byggefirma holder til i Vanløse, hvorfra vi ofte kører ud til opgaver i lokalområdet, København K, på Frederiksberg og omegn, men vi kører også gerne til både Hellerup, Charlottenlund og til resten af Nordsjælland.

Hvilken ombygning af hus kunne du tænke dig?

Som nævnt er der mange forskellige muligheder i forbindelse med ombygning af hus eller sommerhus. Ofte handler boligens kvadratmeter ikke om antallet, men om udnyttelsen af dem. Derfor er det vigtigere, at du får udnyttet dine kvadratmeter optimalt, så der ikke er spildplads, end at du har ekstra mange kvadratmeter i hjemmet. 

Kombiner din ombygning med en renovering eller tilbygning

Hos os har du mulighed for at kombinere din ombygning af hus med en husrenovering eller en tilbygning, så du kan få den helt rigtige løsning, der dækker dine ønsker og behov. Vi sikrer dig en rød tråd gennem hele huset, og ønsker du derfor både at bygge om, bygge til og renovere, så kan det bedst betale sig at gøre det hele på én gang.

Vi varetager gerne hele projektet i en entreprise

Vi kan varetage hele dit projekt i en totalentreprise eller i en hovedentreprise alt afhængigt af dine ønsker og behov.

Kontakt os og få beregnet en pris på dit husprojekt

Kontakt os gerne i dag for information om vores priser eller for at få beregnet en billig pris på den ombygning af hus, som du går og drømmer om. 

​Sådan kommer du i kontakt med os

Følg vores nemme guide herunder

Lad dig blive fristet ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Få et godt tilbud", når du har udfyldt alle felter.

​Få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Holst & Lundgren A/S, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook_2  instagram  linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresseoplysninger

Holst & Lundgren A/S

Ålekistevej 217, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 53 49 49

E-mail: info@holst-lundgren.dk

​CVR: 37492841

Mød os på de sociale medier

fb-hvid  instagram-hvid  linkedin-hvid