Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Arkitekttegnet hus til dig der drømmer om en anderledes bolig​

​Som eksperter i bygge- og entreprenørbranchen tilbyder Holst & Lundgren A/S blandt andet totalentreprise, hvor vi hjælper helt fra bunden med at bygge et arkitekttegnet hus.

Hvis du bor i Vanløse, på Frederiksberg eller et andet sted i København K, og du ønsker noget andet end et typehus eller har en masse idéer, som du ikke kan få løst andre steder,  så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder i samarbejde med en bred vifte af arkitekter at hjælpe dig med at bygge et nyt hus, hvor dine ønsker og behov er i fokus.

Skræddersy dit hjem med et arkitekttegnet hus

Med et arkitekttegnet hus kan du selv være med til at skræddersy dit nybyggeri og eget hjem via egne input til den pågældende arkitekt. Med dine ønsker og behov i fokus er der altså plads til at få opfyldt dine drømme, samtidig med at de rent faktisk kan realiseres.

Med hjælp fra os som byggefirma, der også tilbyder en helhedsløsning helt fra arkitekt til slutresultat, er du sikret håndværkerarbejde i høj kvalitet, hvor overholdelse af aftaler, deadlines og pris ligeledes tillægges stor værdi.

Hos os er det ikke nødvendigt, at kunden står med et helt hus, der skal bygges eller renoveres for at få et godt tilbud på et arkitekttegnet hus, hvor en arkitekt er inkluderet.​

Tilbuddet er også gældende for tilbygninger, hvis man blot ønsker en arkitekttegnet løsning her.

Når man skal påbegynde et byggeprojekt, hvor man vælger at bygge ud fra et arkitekttegnet hus, kan det foregå på en række forskellige måder. Arkitekten har naturligvis en stor mængde faglig viden, så alt der planlægges rent faktisk kan lade sig gøre i forhold til plads, vægt, pris og meget andet.

Arkitekten vejleder og rådgiver dig ud fra dine ønsker og behov, så samarbejdet mellem alle parter i byggeprojektet fungerer så tilfredsstillende som overhovedet muligt.

Kontakt os hvis du er interesseret i at høre mere

Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for et arkitekttegnet hus, tilbygning eller lignende?

Ring på telefon 53 53 49 49 eller skriv på e-mail info@holst-lundgren.dk for nærmere information. Vi ser frem til at høre fra dig!

​Sådan kommer du i kontakt med os

Følg vores nemme guide herunder

Lad dig blive fristet ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Få et godt tilbud", når du har udfyldt alle felter.

​Få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Holst & Lundgren A/S, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook_2  instagram  linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresseoplysninger

Holst & Lundgren A/S

Ålekistevej 217, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 53 49 49

E-mail: info@holst-lundgren.dk

​CVR: 37492841

Mød os på de sociale medier

fb-hvid  instagram-hvid  linkedin-hvid