Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Udskiftning af vinduer i hele København

​Vinduer spiller en stor rolle for en bygnings æstetik både indvendigt og udvendigt, men de spiller også en enorm rolle for boligens eller bygningens isoleringsevne.

Har du brug for udskiftning af dine vinduer? Ødelagte eller fortærede vinduesrammer og punkterede ruder er enorme syndere i forhold til varmeregningen, og derfor er det en god idé at få foretaget en vinduesudskiftning. Den kan Holst & Lundgren A/S udføre.

Vinduesudskiftning i hovedentreprise

Vi har mange års erfaring med vinduesudskiftning, og vi gennemgår din boligs eller hele din boligbloks vinduer for at finde ud af, hvordan vi sikrer jer tætte og pæne vinduer.

Kan de nuværende repareres, eller vil det i længden bedst kunne betale sig med en udskiftning af alle vinduer i facaden? Uanset om I har brug for det ene eller det andet, kan vi sikre jer en professionel vinduesudskiftning, som vi udfører i hovedentreprise.

Veluddannede folk

I vores medarbejderstab har vi ti erfarne og veluddannede fagfolk inden for tømrerarbejde, snedkerarbejde og malerarbejde, som alle har stor erfaring med udskiftning af vinduer.

Derudover har vi en række dygtige samarbejdspartnere at trække på ved store opgaver med vinduesudskiftning, således vi altid er i stand til at levere resultater af højeste kvalitet uanset opgavens art og omfang.

Kontakt os for udskiftning af vinduer

Vi har bred erfaring inden for udskiftning af vinduer, og vi kan også hjælpe dig. Ring til os på telefon 53 53 49 49 med din opgave, så klarer vi også udskiftningen af dine vinduer professionelt til en god pris.

​Sådan kommer du i kontakt med os

Følg vores nemme guide herunder

Lad dig blive fristet ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Få et godt tilbud", når du har udfyldt alle felter.

​Få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Holst & Lundgren A/S, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook_2  instagram  linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresseoplysninger

Holst & Lundgren A/S

Ålekistevej 217, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 53 49 49

E-mail: info@holst-lundgren.dk

​CVR: 37492841

Mød os på de sociale medier

fb-hvid  instagram-hvid  linkedin-hvid