Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Totalentreprise med mange års erfaring

Holst & Lundgren A/S er din ekspert i bygge- og entreprenørbranchen, der tilbyder totalentreprise i København K, Vanløse, Frederiksberg og omegn. Vi har eksisteret siden 2005 og fungerer dagligt under ledelse af direktør Steen Holst Thomsen.

​Med vores daglige arbejde i hovedstadsområdet er vi især specialiserede i at istandsætte og udføre totalentreprise- og renovering af lejligheder i København. Vi lægger desuden stor vægt på kvalitet og overholdelse af aftaler, så hverken den aftalte pris eller diverse deadlines overskrides.

Vores totalentreprise går på tværs af faggrupper, hvilket gør det muligt for kunden at få alt med i første omgang. På denne måde simplificeres projektet for dig, der kun skal aftale og konversere med ét firma.

Det meget omfattende arbejde skyldes vores brede vifte af underentreprenører, som medvirker til, at vi på baggrund af stor erfaring kan klare alle slags opgaver. Vi har egne håndværkere, som dækker murer-, snedker-, tømrer-, maler- og nedbryderarbejde, så vi altid kan garantere et smukt og holdbart resultat.

Professionel totalentreprise med fokus på detaljer

Vores arbejde udføres af kyndige og professionelle håndværkere, som har stort fokus på kvalitet og detaljer, der skal fungere som en helhed. 

Vores meget professionelle tilgang og arbejdsmetoder er en af de unikke fordele, vi tilbyder dig, som gør, at vi er den rette virksomhed til at udføre totalentreprise for dig.

Vi har en række kompetencer, som gør, at vores totalentreprenør kan tilbyde diverse bygge- og entreprenørløsninger. Disse omfatter blandt andet:

Kontakt os for at få nærmere information

Har du lyst til at høre nærmere om dine muligheder inden for totalentreprise, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Ring på telefon 53 53 49 49 eller skriv på info@holst-lundgren.dk for nærmere information.

​Sådan kommer du i kontakt med os

Følg vores nemme guide herunder

Lad dig blive fristet ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Få et godt tilbud", når du har udfyldt alle felter.

​Få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Holst & Lundgren A/S, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook_2  instagram  linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresseoplysninger

Holst & Lundgren A/S

Ålekistevej 217, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 53 49 49

E-mail: info@holst-lundgren.dk

​CVR: 37492841

Mød os på de sociale medier

fb-hvid  instagram-hvid  linkedin-hvid