Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Totalentreprise med mange års erfaring

​Holst & Lundgren A/S er din ekspert i bygge- og entreprenørbranchen, der tilbyder totalentreprise i København K, Vanløse, Frederiksberg og omegn. Vi har eksisteret siden 2005 og fungerer dagligt under ledelse af direktør Steen Holst Thomsen.

Med vores daglige arbejde i hovedstadsområdet er vi især specialiseret i at istandsætte og udføre totalentreprise- og renovering af lejligheder i København. Vi lægger desuden stor vægt på kvalitet og overholdelse af aftaler, så hverken den aftalte pris eller diverse deadlines overskrides.

Vores totalentreprise går på tværs af faggrupper, hvilket gør det muligt for kunden at få alt med i første omgang. På denne måde simplificeres projektet for dig, der kun skal aftale og konversere med ét firma. 

Det meget omfattende arbejde skyldes vores brede vifte af underentreprenører, som medvirker til, at vi på baggrund af stor erfaring kan klare alle slags opgaver. Vi har egne håndværkere, som dækker murer-, snedker-, tømrer-, maler- og nedbryderarbejde, så vi altid kan garantere et smukt og holdbart resultat.

Professionel totalentreprise med fokus på detaljer

Vores arbejde udføres af kyndige og professionelle håndværkere, der har stort fokus på kvalitet og detaljer, der skal fungere som en helhed. 

Vores meget professionelle tilgang og arbejdsmetoder er en af de unikke fordele vi tilbyder dig, som gør, at vi er den rette virksomhed til at udføre totalentreprise for dig. 

Vi har en række kompetencer, som gør, at vores totalentreprenør kan tilbyde diverse bygge- og entreprenørløsninger. Disse omfatter blandt andet:

Kontakt os for at få nærmere information

Har du lyst til at høre nærmere om dine muligheder inden for totalentreprise, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Ring på telefon 53 53 49 49 eller skriv på info@holst-lundgren.dk for nærmere information.

INFORMATION

Holst & Lundgren A/S

​CVR: ​37492841​

​KONTAKT​

Telefon: 53 53 49 49

Mail: info@holst-lundgren.dk