Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Udnyt boligens tagetage: Gå fra tørreloft til lejlighed​

​Udnytter du bygningens tagetage? Ellers hjælper vi dig gerne med at få mest muligt ud af tagetagen hos dig. Holst & Lundgren A/S er et professionelt firma med mange års erfaring på området. Vi hjælper kunder i og omkring København K, Frederiksberg og Vanløse.

​I mange bygninger bliver tagetagen ikke udnyttet så meget, som den kan. Med professionel hjælp fra os er det muligt at gå fra tørreloft til lejlighed, hvor du udnytter alle boligens kvadratmeter. Ved at udnytte boligens tagetage kan der laves nye lejligheder, hvilket betyder, at der kan komme flere lejere ind i foreningen.

Vi udnytter din tagetage bedst muligt

Der er mange muligheder, når det kommer til udnyttelse af en tagetage. Det handler blot om dine ønsker og behov. Vi sørger for at lave en solid isolering, så etagen kan bruges til beboelse. Du kan derfor trygt samarbejde med os, hvis du drømmer om at gå fra tørreloft til lejlighed.​

Hos os er du garanteret solide løsninger af høj kvalitet, uanset hvad opgaven lyder på. Vi tilbyder derudover altid en attraktiv pris til alle vores kunder. Du kan altid få kompetent rådgivning fra os, hvor vi sammen finder den løsning, som matcher dine ønsker og behov bedst muligt.

Kontakt os og hør mere om at gå fra tørreloft til lejlighed

Ønsker du at høre nærmere om, hvordan du kan gå fra tørreloft til lejlighed? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi har mange års erfaring indenfor udnyttelse af tagetage, og vi hjælper også gerne dig.

Du kan kontakte os på telefon 53 53 49 49 eller på e-mail info@holst-lundgren.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​Sådan kommer du i kontakt med os

Følg vores nemme guide herunder

Lad dig blive fristet ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Få et godt tilbud", når du har udfyldt alle felter.

​Få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Holst & Lundgren A/S, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook_2  instagram  linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresseoplysninger

Holst & Lundgren A/S

Ålekistevej 217, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 53 49 49

E-mail: info@holst-lundgren.dk

​CVR: 37492841

Mød os på de sociale medier

fb-hvid  instagram-hvid  linkedin-hvid