Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Murer med gode og alsidige kompetencer​

​Er du på udkig efter en dygtig murer, som kan hjælpe dig med en opgave? Så er der ingen grund til at lede længere. Lige her hos Holst & Lundgren A/S finder du en professionel murermester, som står klar til at hjælpe dig. Vi kommer primært hos kunder i og omkring København K, Frederiksberg og Vanløse.

​Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen. Derfor er vi i stand til at varetage mange forskellige former for murerarbejde afhængigt af dine behov. Vi kan løse både store og små opgaver, og du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for hjælp.​

Hvad koster en murer i timen?

Den nøjagtige pris på en murer i timen afhænger af flere forskellige ting. Det kommer an på, hvilken opgave vi skal løse, samt hvilke materialer der skal anvendes. Når du samarbejder med os, er du dog altid garanteret en attraktiv timepris - uanset hvad.

Vores murer står klar til at løse enhver opgave. Vi kommer altid til tiden, og vi leverer altid holdbare løsninger af høj kvalitet. Hos os kan du desuden altid få kompetent rådgivning, så du er sikret den mest optimale løsning.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores murer kan gøre for dig? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi har desuden en professionel tømrer til rådighed, som ligeledes kan varetage enhver opgave.

Kontakt os for et godt tilbud på telefon 53 53 49 49 eller på e-mail info@holst-lundgren.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

​Sådan kommer du i kontakt med os

Følg vores nemme guide herunder

Lad dig blive fristet ved at læse og se billeder af vores ydelser. 

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven.

Tryk på "Få et godt tilbud", når du har udfyldt alle felter.

​Få et uforpligtende tilbud!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Holst & Lundgren A/S, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

facebook_2  instagram  linkedin

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresseoplysninger

Holst & Lundgren A/S

Ålekistevej 217, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 53 49 49

E-mail: info@holst-lundgren.dk

​CVR: 37492841

Mød os på de sociale medier

fb-hvid  instagram-hvid  linkedin-hvid