Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Murer med gode og alsidige kompetencer​

Er du på udkig efter en dygtig murer, som kan hjælpe dig med en opgave? Så er der ingen grund til at lede længere. Lige her hos Holst & Lundgren A/S finder du en professionel murermester, som står klar til at hjælpe dig. Vi kommer primært hos kunder i og omkring København K, Frederiksberg og Vanløse.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen. Derfor er vi i stand til at varetage mange forskellige former for murerarbejde afhængig af dine behov. Vi kan løse både store og små opgaver, og du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for hjælp.​

Hvad koster en murer i timen?

Den nøjagtige pris på en murer i timen afhænger af flere forskellige ting. Det kommer an på, hvilken opgave vi skal løse, samt hvilke materialer der skal anvendes. Når du samarbejder med os, er du dog altid garanteret en attraktiv timepris - uanset hvad.

Vores murer står klar til at løse enhver opgave. Vi kommer altid til tiden, og vi leverer altid holdbare løsninger af høj kvalitet. Hos os kan du desuden altid få kompetent rådgivning, så du er sikret den mest optimale løsning.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores murer kan gøre for dig? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi har desuden en professionel tømrer til rådighed, som ligeledes kan varetage enhver opgave.

Kontakt os for et godt tilbud på telefon 53 53 49 49 eller på e-mail info@holst-lundgren.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

​​

INFORMATION

Holst & Lundgren A/S

​CVR: ​37492841​

​KONTAKT​

Telefon: 53 53 49 49

Mail: info@holst-lundgren.dk