Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Renoveringer af badeværelser med mange års erfaring

​Hos Holst & Lundgren A/S kan vi hjælpe dig med renovering af badeværelse. Vi har mange års erfaring på området, og er altid garanti for godt håndværk og en høj kvalitet. Så har du brug for professionel hjælp omkring renovering af badeværelse, og bor du i nærheden af København eller den omkringliggende del af Sjælland, så kan vi være dig behjælpelige. Vi har eksempelvis en masse arbejde i København K, Vanløse, Frederiksberg og omegn. 

Vi står for professionel renovering af badeværelse

​Et badeværelse hører til blandt en boligs mest vigtige rum. Alle i huset benytter sig af et badeværelse flere gange om dagen, og derfor ønsker mange boligejere også, at dette skal være flot og se indbydende ud. Synes du, at dit badeværelse efterhånden er trist at se på, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tilbyder total renovering af badeværelser, og du vil efterfølgende have svært ved at kende dit gamle badeværelse.

​​Vi kan løse enhver opgave, og leverer altid vores arbejde færdigt til den aftalte tid. Samtidig finder vi det vigtigt at lytte til dig som kunde, og ved renovering af badeværelse, vil du derfor også løbende være i tæt dialog med os, så du altid er opdateret på status med opgaven.

Samtidig er vi åbne for dine idéer og forslag til design af dit badeværelse, og vil forsøge at efterkomme alle disse ved renovering af badeværelset.

Kontakt os i dag

Renovering af badeværelser er en spændende opgave, synes vi, og går du med tanker omkring en renovering af dit gamle badeværelse så kontakt os i dag på telefon 53 53 49 49 herfra kommer vi gerne ud og tager et kig på dit badeværelse, samt gennemgår mulighederne omkring en renovering af dette. 

INFORMATION

Holst & Lundgren A/S

​CVR: ​37492841​

​KONTAKT​

Telefon: 53 53 49 49

Mail: info@holst-lundgren.dk