Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi har mange års erfaring med erhvervsbyggeri

Mangler du professionel hjælp til en form for erhvervsbyggeri? Så er du havnet det helt rigtige sted. Lige her hos Holst & Lundgren A/S har vi brede kompetencer indenfor industribyggeri og andre former for erhvervsbyggeri, herunder f.eks. kontorbyggeri. 

Vi servicerer kunder i København K, Frederiksberg og Vanløse.

Vi er et professionelt firma, som har arbejdet med erhvervsbyggeri i mange år. Derfor er vi i stand til at varetage både store og små opgaver, hvilket betyder, at du aldrig skal tøve med at kontakte os for hjælp. Vi tilbyder bl.a.:

  • Istandsættelse af lejede lokaler, kontorer, hoteller osv.
  • Nybyg
  • Hovedentreprise
  • Totalentreprise​

Vi varetager kontorbyggeri og andet industribyggeri

Vi kan med andre ord varetage enhver form for industribyggeri. Hos os er du garanteret en fair kvadratmeterpris, uanset hvad opgaven lyder på.

Vi sikrer desuden altid veludførte og solide løsninger, som du kan få glæde af i mange år.

Vi overholder alle vores aftaler både angående tid og priser. Derudover sætter vi dine ønsker og behov i centrum for vores arbejde.

Drømmer du om at få lavet et nyt kontorbyggeri, er vi altså en oplagt samarbejdspartner at kontakte. Vi løser opgaven lige efter dine ønsker.

Kontakt os for mere info om kontorbyggeri, industribyggeri eller andet erhvervsbyggeri

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor erhvervsbyggeri, f.eks. kontorbyggeri? 

Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står klar til at varetage enhver opgave på området.

Du kan kontakte os på telefon 53 53 49 49 eller på e-mail info@holst-lundgren.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger om industribyggeri.

​​

INFORMATION

Holst & Lundgren A/S

​CVR: ​37492841​

​KONTAKT​

Telefon: 53 53 49 49

Mail: info@holst-lundgren.dk